onsdag 24 september 2008

Kófi - men varför gör ni så här mot kaffe. Varför.

Först en brasklapp. Det här kan möjligen inte ses som en fullt tillräcklig recension, eftersom Lattefascisen faktiskt aldrig druckit latten här. Men från vad vi sett att personalen behandlat ångvredet skulle det verkligen aldrig falla oss in att göra det heller. Det finns gränser även för denna altruistiska blogg.

För såhär. Man lämnar inte kannan med mjölk fastklämd under mjölkångaren under iden man skär upp morotskaka (omkring 2 minuter, uppskattningsvis).
Ett pliktskyldigt bankande med kannan i diskbänken kommer inte rädda mjölken från dess överhettade och fluffskummiga öde. Varför man tror att ett hårdare bankande ska uppnå ett bättre resultat är också obegripligt.
När latten serveras är den så het att Lattefascisten ser hur den ångar. Den stackars kunden som gjort misstaget att köpa den bränner sig. Skummet är visserligen bara centimetertjockt, men fullt av stora bubblor som snabbt förvandlas till en klibbig massa som kommer lägga sig som en äcklig blöt badrummsmatta i magen på en intet ont anande kaffedrickare.
Personalen torkar inte av munstycket efter sig, och återanvänder samma kopp att göra espresson med.
För detta tar man 28 kronor.

Kort sagt, det är inte något som Lattefascisten vill ha i sina magar. och inte någo som någon annan förtjänar heller.

Betyg: 1 uthälld latte.

Kófi
Drottninggatan 33.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: