söndag 7 december 2008

Lattefascisten slår tillbaks.

Lattefascisten har legat i träda. Det har en rad förklaringar, vi har varit upptagna med att dricka Obama-latte på Starbucks i NY och av en kort sejour av heltidsarbete. Nu är den tiden över, och vi kan åter fokusera på det viktiga i livet. Lah-teh.

Ett längre inlägg om bland annat problemet med ta med-latte och varför det inte går att hitta bra latte i gamla stan kommer inom kort, men innan dess ska vi uppdatera er på två viktiga fronter.

1. Alla som slagit sina lovar kring ett av lattefascistens bästa hak, Fiesta, och oroats över den monumentala bristen på kunder Fiesta trots sin formidabla latte har, kan andas lättare nu. Lattefascisten har nämligen hört er oro och ställt frågan ni själva velat göra. Ni Kommer Väl Inte Att Överge Oss, Eller Hur? Finanskrisen får inte skörda ännu ett offer. Och det kommer den inte heller göra. Fiesta-killarna lever kanske inte på easy street, men klarar sig tack vare sin cateringverksamhet. Thankyoulord.

2. Bagel Street Café har börjat med märkliga delicatokakor. Lattefascisten trodde först inte sina ögon, men det är sant. Hallongrottor och såna där chockladdoppade havrekakor, närmare bestämt. En mycket märklig uveckling - vem gillar egentligen delicato? Men latten är fortfarande exemplarisk, så vi försöker gilla läget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: